<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481164012244046&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Marit Monsen

Møt våre ansatte – dette er Marit

I Magnus Legal er vi heldige som får jobbe med mange veldig talentfulle og hyggelige kolleger. Her presenterer vi sjefen vår – møt Marit Monsen!

 

I Magnus Legal er vi heldige som får jobbe med mange veldig talentfulle og hyggelige kolleger. I dag presenterer vi sjefen vår – møt Marit Monsen!

Hvordan endte du opp med å bli daglig leder i en advokatbedrift?

Jeg jobbet sammen med styreformannen og gründeren vår Christian Fredrik Magnus i E&Y på begynnelsen av 2000 tallet. Våre veier skiltes, men en dag kom han innom min daværende arbeidsplass sa at han trengte en daglig leder i Magnus Legal, og lurte på om det var noe jeg kunne tenke meg.

Jeg jobbet da som daglig leder på en bilforhandler i Møller Mobility Group AS. Etter over 17 år i bilbransjen, tenkte jeg at det kunne være spennende å prøve noe helt nytt, og sånn havnet jeg i Magnus Legal.

Magnus Legal har satt bærekraft på agendaen fra 2021, hvorfor det? Og hvilke andre trender ser du for advokatfirmaer fremover?

Bærekraft er viktig for menneskeheten, vi er avhengige av at næringslivet tar ett felles grep for å nå FNs bærekraftsmål.  I Magnus Legal har vi brukt tid på å diskutere hvordan en mellomstor advokatbedrift kan bidra til dette arbeidet.

Dette har vi oppsummert i tre punkter; vi ønsker å redusere vårt eget fotavtrykk, vi ønsker å engasjere oss i ett hjerteprosjekt (humanitært prosjekt) knyttet til utdanning, og vi ønsker å være en rådgiver for våre kunder i bærekraftsspørsmål. Dette skal en gruppe med engasjerte mennesker hos oss jobbe videre med i tiden fremover.

Jeg må jo også få nevne at vi har tradisjon for å engasjere oss i humanitære prosjekter, og i 2019 kulminerte dette i at Christian Fredrik Magnus reiste til Malawi i 6 uker for å jobbe i ett bistandsprosjekt. Det er vi ganske stolte av. Hvor mange partnere/ styreformenn i advokatbransjen har gjort det?

Digitalisering, økt konkurranse og prisstrategi samt eksternt eierskap er andre tema som er på agendaen i de fleste advokatfirma vil jeg tro.

Hva brenner du for (i jobb)?

Kunden i fokus, og det å forstå hva god kundeoppfølging er for å gi den beste service.

Jeg brenner også for engasjerte medarbeidere som sier sin mening, og som bidrar til gode diskusjoner for å finne den beste løsningen.

Og sist, men ikke minst så brenner jeg for lagånd- at man deler kompetanse og erfaring og at vi heier på hverandre.

Dette oppsummerer også våre kjerneverdier som er service, engasjement og lagånd! 🤗

Hva er det mest spennende som har skjedd på jobb denne uken?

Denne uken har vi hatt «Working i Norway» webinar! Tre av mine dyktige kolleger på Oslokontoret, Martin Wikborg, Vlora Haxhimehmedi og Erik Engeland, holdt webinar for over 270 påmeldte.  Det må jeg si var ganske spennende, og veldig gøy at det var så stor interesse for dette webinaret.

Hva liker du med Magnus Legal?

Det er spennende å jobbe i ett selskap som er i en positiv utvikling, og der det fortsatt er potensiale for videre vekst. Det gode arbeidsmiljøet hos oss, at vi har flat struktur og en uformell tone gjør at det er trivelige å arbeide i Magnus Legal.

Hva gjør du helst i fritiden?

Fritiden går for det meste med til å følge opp mine to barn på 14 og 17 år, og å være sammen med familie og venner. Jeg liker å bygge opp ett litt sportslig image så litt trening, stå på ski om vinteren og gå turer i fjellet, prøver jeg å få tid til også. 🏋️⛷️🏞️

Marit Monsen_2

 

Få e-post om nye innlegg

Vi blogger om praktiske problemstillinger med tema i grenseland mellom jus og økonomi.

Vi tar opp utfordringer og spørsmål knyttet til lover og regler som får konsekvenser for din virksomhet og arbeidshverdag. 

Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert,  registrer deg her for varsling på epost.