Elisabeth3

I Magnus Legal er vi heldige som får jobbe med mange veldig talentfulle og hyggelige kolleger. Her er en av dem. Møt Elisabeth Cramer.

Hvorfor ble du advokat?

Etter videregående sto valget mellom arkitektstudier og jusstudier, og det var nok interessen for samfunnsfag som veltet meg over på juss. Valget om å bli advokat tok jeg tidlig under studiene da jeg jobbet som trainee. Jeg likte at advokathverdagen var variert og preget av høyt tempo, og ble trigget av tanken om å jobbe med mennesker og få innsikt i flere ulike bransjer.

Hva jobber du med?

Mine spesialfelt er selskapsrett, kontraktsrett og immaterielle rettigheter. Jeg bistår for det meste bedrifter med alt fra å utarbeide kontrakter, bistå i forhandlinger, kjøp og salg av virksomhet eller omstruktureringer, samt ivaretakelse av bedrifters immaterielle verdier. Jeg bistår også jevnlig i tvistesaker for domstolene.

Hva brenner du for (i jobb)?

Å kunne hjelpe mine klienter med å finne gode og praktiske løsninger på komplekse problemstillinger.

Hva er det mest spennende som har skjedd på jobb denne uken?

At en av sakene jeg bistår i nå ser ut til å finne sin løsning, slik at klienten unngår en tvist. 😊

Hva liker du med Magnus Legal?

Jeg liker menneskene, at vi har et sterkt faglig miljø og er flinke til å spille hverandre gode. Jeg liker også at vi er fremoverlent og ser mulighetene i digitale løsninger.

Hva gjør du helst i fritiden?

Som tidligere fotballspiller liker jeg å holde meg i aktivitet, gjerne i form av løping, ski- og fjellturer. Jeg liker også rolige dager uten spesielle planer, hvor jeg bare kan nyte godt selskap og en kopp kaffe med mine nærmeste. 🥰 

Mer om Elisabeth Cramer

Les mer: Blogger Elisabeth har skrevet

Elisabeth