<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481164012244046&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Møt våre ansatte - dette er Håvard

Møt våre ansatte - dette er Håvard

I Magnus Legal er vi heldige som får jobbe med mange veldig talentfulle og hyggelige kolleger. Her er en av dem. Møt Håvard Sivertsen.

 

I Magnus Legal er vi heldige som får jobbe med mange veldig talentfulle og hyggelige kolleger. Her er en av dem. Møt Håvard Sivertsen.

Hvorfor ble du advokat?

Jeg visste tidlig at jeg ønsket å studere juss. Ved siden av studiene jobbet jeg ved Jusshjelpa i Nord-Norge. Der erfarte jeg at det var veldig gøy å bruke kunnskapen min til å hjelpe andre med å finne fornuftige løsninger. Da bestemte jeg meg for at jeg ville bli advokat.

Hva jobber du med?

Jeg jobber ganske bredt, men har hovedfokus på kontraktsrett, eiendomsrett og entreprise. Jeg bistår med alt fra generell rådgivning, skriving og tolkning av kontrakter, forhandlinger og i tvistesaker for domstolene.

Hva brenner du for (i jobb)?

Å bruke jussen til å hjelpe kunder med å løse utfordringer på en praktisk og fornuftig måte.

Hva er det mest spennende som har skjedd på jobb denne uken?

Jeg hadde min første sak i lagmannsretten denne uken. Det var både gøy, lærerikt, og veldig spennende!

Hva liker du med Magnus Legal?

At jeg har så utrolig mange trivelige og dyktige kollegaer. Vi er en veldig sammensveiset gjeng som har det gøy på jobb og som samarbeider godt sammen, også på tvers av kontorene.

Hva gjør du helst i fritiden?

Jeg er veldig glad i å reise. Det har så klart blitt litt mindre utenlandsturer det siste året, så jeg har benyttet anledningen til å oppdage noen ukjente perler i nærområdet. Jeg liker også å holde meg i aktivitet, så det går med en del tid til løping og sykling. I tillegg setter jeg pris på å slappe av med en god film eller fotballkamp. 🏃🏻 🚴🏻 ⚽️ 😊

Mer om Håvard Sivertsen

Les mer: Blogger

IMG_0138 (002)

 

Få e-post om nye innlegg

Vi blogger om praktiske problemstillinger med tema i grenseland mellom jus og økonomi.

Vi tar opp utfordringer og spørsmål knyttet til lover og regler som får konsekvenser for din virksomhet og arbeidshverdag. 

Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert,  registrer deg her for varsling på epost.