<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481164012244046&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Advokat Laila Kristjansson

Møt våre ansatte - dette er Laila

I Magnus Legal er vi heldige som får jobbe med mange veldig talentfulle og hyggelige kolleger. Her er en av dem. Møt Laila Kristjansson.

 

I Magnus Legal er vi heldige som får jobbe med mange veldig talentfulle og hyggelige kolleger. Her er en av dem. Møt Laila Kristjansson.

Hvorfor ble du advokat?

I 8. klasse ble jeg stående å lese på en del plansjer som avgangsklassen hadde laget om forskjellige yrker. En av disse var «Advokat», og her sto det beskrevet hva advokatyrket innebar. Det synes jeg så spennende ut, og tenkte: «Det skal jeg bli!», og sånn ble det 😊

Hva jobber du med?

Jeg jobber variert, men hovedsakelig går tiden med til å bistå bedrifter i løpende entrepriserettslige, selskapsrettslige og arbeidsrettslige spørsmål. Vi samarbeider med flere inkassobyråer og regnskapsbyråer, så hverdagen går med til å hjelpe deres kunder med «smått og stort» av juridiske problemstillinger. Alt fra tvistesaker for domstolen til skriving og tolking av kontrakter, samt bistand ved ansettelser, oppsigelser og nedbemanninger.

Hva brenner du for (i jobb?)

Jeg finner stor glede i å bistå bedrifter i omorganiseringer og transaksjoner, som jeg har spesialisert meg på de siste årene. Jeg runder straks 100 omdanninger, fisjoner og fusjoner som jeg har hatt regien på, og det er gøy!

Hva er det mest spennende som har skjedd på jobb denne uken?

Jeg fikk en dom fra lagmannsretten hvor vi fikk fullt medhold etter et forsmedelig tap i tingretten. Made my day!

Hva liker du med Magnus Legal?

Jeg liker det gode samholdet vi har mellom oss kolleger, også på tvers av de ulike kontorene og fagområdene. Jeg liker også at vi er litt mindre formell enn mange advokatkontorer, og at vi arbeider tett med våre kunder for å bistå dem på best mulig måte.

Hva gjør du helst i fritiden?

Med barn som satser i idretten går det med en del tid i frivillige verv, og som foreldre og heiagjeng er jeg med på reiser i inn- og utland. Jeg prøver også å finne tid til å holde meg i form selv. Alt dette gir positiv energi, som en fin balanse til en travel jobbhverdag. 😊

Mer om Laila Kristjansson

Les mer: Blogger Laila har skrevet

Laila tur

 

Få e-post om nye innlegg

Vi blogger om praktiske problemstillinger med tema i grenseland mellom jus og økonomi.

Vi tar opp utfordringer og spørsmål knyttet til lover og regler som får konsekvenser for din virksomhet og arbeidshverdag. 

Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert,  registrer deg her for varsling på epost.