<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481164012244046&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ole Kvelstad_Magnus Legal

Møt våre ansatte - dette er Ole

I Magnus Legal er vi heldige som får jobbe med mange veldig talentfulle og hyggelige kolleger. Her er en av dem. Møt Ole Kvelstad.

 

I Magnus Legal er vi heldige som får jobbe med mange veldig talentfulle og hyggelige kolleger. Her er en av dem. Møt Ole Kvelstad.

Hvorfor ble du advokat?

Kortversjonen er slik: Jeg bestemte meg allerede da jeg var ti år at det var advokat jeg skulle bli – og ble hengende ved den beslutningen.

Den litt lengre versjonen er at jeg likte tanken på studiene som samfunnslære. Studiene gir veldig god innsikt i hvordan samfunnet fungerer. Selve advokatyrket må vi lære oss etter studiet, i praksis, gjennom opplæring på arbeidsplassen og egne erfaringer. Det var en særlig motivasjon for meg at man kunne jobbe med mennesker.

Hva jobber du med?

Generelt kan jeg si at jeg arbeider med næringslivsjus. Jeg er rådgiver for bedrifter, aksjonærer, styrer, og ledelse i ulike selskaper. Spesialkompetansen min er særlig innen prosedyre, kontraktsforhandlinger, restruktureringer (M/A), og styreansvar.

Hva brenner du for (i jobb?)

Å hjelpe bedrifter og menneskene der å løse de utfordringene de står overfor.

Hva er det mest spennende som har skjedd på jobb denne uken?

Det mest spennende denne uken, er ikke helt vanlig; Jeg har vært på et kurs i «Etikk for toppledere i næringslivet», arrangert av bl.a. konsulent- og PR-selskapet Apriil. Mange spennende mennesker som lærer av hverandre og utveksler tanker om etiske problemstillinger.

Hva liker du med Magnus Legal?

Jeg begynte i Magnus Legal i september i fjor, og det har vært en drøm å komme hit. Det er et veldrevet advokatfirma som følger med i tiden, og det er masse fantastisk dyktige og gode kolleger her.

Hva gjør du helst i fritiden?

Så mye som mulig 😊. Jeg liker å holde meg i aktivitet, og jeg liker å variere. Om vinteren står jeg masse på ski, helst telemarkski. Om sommeren går jeg ofte på tur i fjellet, og jeg seiler eller padler i lavlandet… for å nevne noe.

Mer om: Ole Kvelstad

Les mer: Blogger Ole har skrevet

Ole Kvelstad_på tur

 

Få e-post om nye innlegg

Vi blogger om praktiske problemstillinger med tema i grenseland mellom jus og økonomi.

Vi tar opp utfordringer og spørsmål knyttet til lover og regler som får konsekvenser for din virksomhet og arbeidshverdag. 

Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert,  registrer deg her for varsling på epost.