<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481164012244046&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

  EUs nye klimalov

  Av Henrik Moen 31. august 2021

  Den 24. juni 2021 vedtok EU-parlamentet den nye klimaloven til EU. Gjennom loven ønsker EU å nå sitt mål om å bli klimanøytrale innen 2050.

  Les mer

  Temaer: Bærekraft

  EU taksonomien: Bærekraft blir en forutsetning for finansiering

  Av Terese Eriksen Eldholm 2. februar 2021

  EU vedtok nylig en forordning som pålegger finansbransjen å sørge for bærekraftig finansiering. Forordningen vil føre til at virksomheter i alle bransjer må tenke bærekraftig for å få finansiering. Det er forventet at regelverket implementeres i norsk rett i løpet av første halvdel av 2021, og at det vil få stor betydning for bedrifter i Norge.

  Les mer

  Temaer: Eiendom, Bærekraft

  Bærekraft i statsbudsjettet 2021

  Av Henrik Moen 7. oktober 2020

  Statsbudsjettet for 2021 er lagt frem, og det er ett ord som utgjør en rød tråd gjennom hele forslaget: Bærekraft.

  Les mer

  Temaer: Bærekraft

  Velkommen til Magnus Legal-bloggen

  Her kan du som næringsdrivende holde deg oppdatert. Vi blogger om praktiske problemstillinger med tema i grenseland mellom jus og økonomi. Vi tar opp utfordringer og spørsmål knyttet til lover og regler som får konsekvenser for din virksomhet og arbeidshverdag. Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert, følg med på bloggen eller registrer deg for varsling på e-post.


  Besøk også magnuslegal.no

  See our English blog here: Click here to visit our English blog.

  Siste innlegg

  Søk i bloggen