<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481164012244046&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

  Norge inngår frihandelsavtale med Storbritannia

  Av Henrik Moen 8. juni 2021

  Den 4. juni annonserte regjeringen at Norge inngår den største frihandelsavtalen siden EØS-avtalen. Regjeringen venter nå på samtykke fra Stortinget til å inngå avtalen, før denne så blir ratifisert av Norge. Avtalen er forventet å tidligst tre i kraft i løpet av sommeren 2021.

  Les mer

  Temaer: Brexit

  Brexit – Norge har signert overgangsavtale med Storbritannia

  Av May-Liz Rasmussen 9. desember 2020

  Norge signerte den 8. desember 2020 en midlertidig vareavtale med Storbritannia. Avtalen trer i kraft fra 1. januar 2021 og gjelder frem til en frihandelsavtale trer i kraft. Forhandlingene om frihandelsavtalen pågår, men det er uklart når denne blir klar.

  Les mer

  Temaer: Brexit

  Velkommen til Magnus Legal-bloggen

  Her kan du som næringsdrivende holde deg oppdatert. Vi blogger om praktiske problemstillinger med tema i grenseland mellom jus og økonomi. Vi tar opp utfordringer og spørsmål knyttet til lover og regler som får konsekvenser for din virksomhet og arbeidshverdag. Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert, følg med på bloggen eller registrer deg for varsling på e-post.


  Besøk også magnuslegal.no

  See our English blog here: Click here to visit our English blog.

  Siste innlegg

  Søk i bloggen