<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481164012244046&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

  Traineeblogg – Magnus Legal

  Av Terese Eriksen Eldholm 22. desember 2020

  Mitt navn er Terese Eriksen Eldholm, og jeg er sisteårsstudent ved Universitetet i Bergen. Dette semesteret har jeg skrevet masteroppgave innen sivilprosess, og vært deltidsansatt som trainee på Oslokontoret til Advokatfirmaet Magnus Legal én dag i uken.

  Les mer

  Temaer: Trainee, Karriere i Magnus Legal

  Mitt trainee-opphold hos Advokatfirmaet Magnus Legal AS

  Av Henrik Moen 29. august 2019

  Mitt navn er Henrik Moen og jeg er for tiden student ved Universitetet i Bergen, der jeg begynner på mitt femte år på jusstudiet. I perioden mellom fjerde og femte studieår har jeg tilbrakt fire uker på Bergenskontoret til Advokatfirmaet Magnus Legal AS, og vil i den anledning gjerne si noen ord om mitt opphold der.

  Les mer

  Temaer: Trainee, Karriere i Magnus Legal

  Velkommen til Magnus Legal-bloggen

  Her kan du som næringsdrivende holde deg oppdatert. Vi blogger om praktiske problemstillinger med tema i grenseland mellom jus og økonomi. Vi tar opp utfordringer og spørsmål knyttet til lover og regler som får konsekvenser for din virksomhet og arbeidshverdag. Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert, følg med på bloggen eller registrer deg for varsling på e-post.


  Besøk også magnuslegal.no

  See our English blog here: Click here to visit our English blog.

  Siste innlegg

  Søk i bloggen