<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481164012244046&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Sigbjørn Sørensen blir ny leder for Magnus Legal i Oslo

Sigbjørn Sørensen blir ny leder for Magnus Legal i Oslo

Ekspert på skatterett, advokat Sigbjørn Sørensen, starter 1. november som leder for Oslokontoret til Advokatfirmaet Magnus Legal AS.

Ekspert på skatterett, advokat Sigbjørn Sørensen, starter 1. november som leder for Oslokontoret til Advokatfirmaet Magnus Legal AS.

Sørensen kommer fra stillingen som advokat i Codex Advokat Oslo. Før det har han opparbeidet lang erfaring innen skatterett og selskapsrett, blant annet fra BDO, Skattebetalerforeningen, KPMG, Deloitte og Skattedirektoratet. Han er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo med spesialisering i skatterett.

"Vi har gleden av å ønske Sigbjørn Sørensen velkommen til oss i Magnus Legal. Sørensen skal nå ta over ledelsen av Oslokontoret. Med sin lange erfaring og tyngde innen fagområder som er viktig for oss, er jeg trygg på at vi har funnet rette kandidat til stillingen" sier styreleder og avtroppende kontorleder i Oslo, Christian Fredrik Magnus.

Sørensen selv sier følgende: "Magnus Legal har en profil som passer meg perfekt, med sin hovedkompetanse på økonomisk og praktisk jus for næringslivet. For meg er det viktig å være i utvikling og i Magnus Legal ser jeg gode muligheter til å videreutvikle Oslokontoret sammen med mine nye kolleger. Jeg gleder meg spesielt til å videreføre arbeidet med de internasjonale kundene."

Advokatfirmaet Magnus Legal spesialiserer seg på å hjelpe norske og utenlandske bedrifter med skatt, avgift og økonomisk jus, og tilbyr forretningsadvokater med solid ekspertise innen en rekke forretningsjuridiske områder. Selskapet, som har kontor i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, ønsker fortsatt vekst.

Kontakt: Christian Fredrik Magnus 

Kontakt: Marit Monsen

Få e-post om nye innlegg

Vi blogger om praktiske problemstillinger med tema i grenseland mellom jus og økonomi.

Vi tar opp utfordringer og spørsmål knyttet til lover og regler som får konsekvenser for din virksomhet og arbeidshverdag. 

Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert,  registrer deg her for varsling på epost.