<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481164012244046&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Amalie Utheim

Ny advokatfullmektig på plass i Magnus Legal

Advokatfirmaet Magnus Legal har forsterket teamet ytterliggere med nok en advokatfullmektig.

Nylig annonserte vi to nye advokatfullmektiger ved vårt kontor i Oslo. Onsdag forrige uke, startet vår nye advokatfullmektig Amalie Gjerde Utheim ved vårt hovedkontor i Bergen. Utheim avsluttet nylig sin kandidatutdannelse i Jura sommeren 2023 ved Aalborg Universitetet. 

Utheim har stor interesse i avgifter, og særlig indirekte avgifter. Hun har også fordypet seg i fagene merverdiavgift, særavgifter, transfer pricing og virksomhetsoverdragelse. – Vi er svært glade for å ha fått Amalie om bord. Hun har vist en klar interesse for våre fagområder gjennom sine valgfag ved Aalborg Universitet, herunder gjennom sin solide masteroppgave innen merverdiavgift sier kontorleder i Bergen, Synnøve Sørdal. – Med vårt økende oppdragstilfang på skatte og avgiftsområdet for både norske og internasjonale kunder vil hennes kompetanse passe godt inn i Magnus Legal.  Vi gleder oss til å få den blide sørlendingen Amalie inn i det trivelige miljøet vårt, avslutter Sørdal.

Utheim ser frem til tilværelsen i Magnus legal.: - Magnus Legal er et firma som har vist en hyggelig arbeidskultur fra dag en, og hvor variasjonen av rettsområder gir god mulighet til å få en bred erfaring på mine interesseområder. Jeg gleder meg veldig til å lære fra gode kollegaer. 

Advokatfirmaet Magnus Legal spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med skatt, avgift og økonomisk jus og har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.

Kontakt: Synnøve Sørdal

Få e-post om nye innlegg

Vi blogger om praktiske problemstillinger med tema i grenseland mellom jus og økonomi.

Vi tar opp utfordringer og spørsmål knyttet til lover og regler som får konsekvenser for din virksomhet og arbeidshverdag. 

Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert,  registrer deg her for varsling på epost.