<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481164012244046&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eirik Kristoffersen

Ny advokatfullmektig til Magnus Legals Stavangerkontor

Eirik Kristoffersen startet 4. april som advokatfullmektig i Advokatfirmaet Magnus Legal AS.

Eirik Kristoffersen startet 4. april som advokatfullmektig i Advokatfirmaet Magnus Legal AS.

Eirik har en master i rettsvitenskap med spesialisering innenfor skatt, hvor han skrev masteroppgave om skattefritak for bruk av egen bolig og visse utleieinntekter. Han har erfaring med kildeskatt på utbytte for utenlandske selskaper og privatpersoner. Videre har han arbeidet med individuell og kollektiv arbeidsrett.

Utenfor jussen har Eirik vært svært interessert i digitalisering og er en sertifisert AI-trener. Han har blant annet utviklet chatboten Medlems-Morten som benyttes av flere store fagforeninger i Norge.

- Vi har gleden av å ønske Eirik Kristoffersen velkommen til oss i Magnus Legal. Hans tidligere erfaring innen skatterett, arbeidsrett og IKT passer veldig godt med Magnus Legals primære satsningsområder. Med sin relevante utdanning og kompetanse vil Eirik utgjøre et svært positivt tillegg til staben, sier kontorleder i Stavanger Inger Lise Løvneseth.

Eirik sier følgende: Det falt naturlig for meg å legge inn en søknad til Magnus Legal, da de har spisskompetanse innenfor en rekke fagområder jeg synes er spennende. Jeg har så langt i Magnus Legal opplevd en meget variert arbeidshverdag som absolutt er positivt. Jeg ser frem til å fordype meg i ulike rettsområder og selv oppnå spisskompetanse, og man skal ikke se bort fra at det plutselig dukker opp en skattechatbot også med tiden.

Advokatfirmaet Magnus Legal spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med skatt, avgift og økonomisk jus. Selskapet, som har kontor i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, er i fortsatt vekst.

Kontakt: Inger Lise Løvneseth

Få e-post om nye innlegg

Vi blogger om praktiske problemstillinger med tema i grenseland mellom jus og økonomi.

Vi tar opp utfordringer og spørsmål knyttet til lover og regler som får konsekvenser for din virksomhet og arbeidshverdag. 

Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert,  registrer deg her for varsling på epost.