<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481164012244046&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ny advokatfullmektig til vårt kontor i Oslo

Elin Mölleborg startet 1.februar i Advokatfirmaet Magnus Legal AS.

Elin har studert jus ved Universitetet i Oslo, og ble ferdig med jusstudiet desember 2022. Hun har skrevet masteroppgave innen arbeidsrett, om individuell ettervirkning av tariffavtalen. Elin har under studiet jobbet som saksbehandler i Gatejuristen, og før hun kom til oss jobbet hun som advokatfullmektig innen arbeidsrett i et annet advokatfirma.

Det er med stor glede vi ønsker Elin velkommen som ansatt sier kontorleder ved Oslokontoret Sigbjørn Sørensen. Elins søknad skilte seg ut blant de mange søknadene vi hadde, og vi har stor tro på at hun vil bli en viktig ansatt ved vårt kontor. Hos oss vil hun primært jobbe med arbeidsrett.

Elin sier: Jeg gleder meg veldig til å jobbe i Magnus Legal, og ser frem til å jobbe bredt med arbeidsrett og tilgrensende rettsområder i ett sosialt og trivelig miljø.

Advokatfirmaet Magnus Legal spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med skatt, avgift og økonomisk jus. Selskapet, som har kontor i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, er i fortsatt vekst.

 

Få e-post om nye innlegg

Vi blogger om praktiske problemstillinger med tema i grenseland mellom jus og økonomi.

Vi tar opp utfordringer og spørsmål knyttet til lover og regler som får konsekvenser for din virksomhet og arbeidshverdag. 

Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert,  registrer deg her for varsling på epost.