<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481164012244046&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content
Magnus Legal3. februar 2023< 1 min read

Elin er ny advokatfullmektig til vårt kontor i Oslo

Elin har studert jus ved Universitetet i Oslo, og ble ferdig med jusstudiet desember 2022. Hun har skrevet masteroppgave innen arbeidsrett, om individuell ettervirkning av tariffavtalen. Elin har under studiet jobbet som saksbehandler i Gatejuristen, og før hun kom til oss jobbet hun som advokatfullmektig innen arbeidsrett i et annet advokatfirma.

Det er med stor glede vi ønsker Elin velkommen som ansatt sier kontorleder ved Oslokontoret Sigbjørn Sørensen. Elins søknad skilte seg ut blant de mange søknadene vi hadde, og vi har stor tro på at hun vil bli en viktig ansatt ved vårt kontor. Hos oss vil hun primært jobbe med arbeidsrett.

Elin sier: Jeg gleder meg veldig til å jobbe i Magnus Legal, og ser frem til å jobbe bredt med arbeidsrett og tilgrensende rettsområder i ett sosialt og trivelig miljø.

Advokatfirmaet Magnus Legal spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med skatt, avgift og økonomisk jus. Selskapet, som har kontor i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, er i fortsatt vekst.

 

avatar

Magnus Legal

Magnus Legal er et norsk forretningsjuridisk firma. Vi spesialiserer oss på å hjelpe utenlandske og norske selskaper lykkes når de driver virksomhet i Norge.

RELATERTE INNLEGG