<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481164012244046&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content
Magnus Legal14. februar 20231 min read

Erik og Christina, to nye partnere til Magnus Legal

Advokatene Erik Engeland og Christina Fahle er fra og med januar 2023 våre nyeste tilskudd til partnerskapet i Magnus Legal. De har begge vært ansatt i Magnus Legal over en lengre periode. De har begge utmerket seg faglig, og har en sterk relasjon til mange av våre viktigste klienter. Samtidig er de viktige bidragsytere til vårt faglige og sosiale arbeidsmiljø. 

Erik Engeland

Erik kom til Magnus Legal i 2007. Etter tre år i 2010 bestemte han seg for drive egen praksis, før han returnerte til oss i 2018. Han arbeider i dag med områdene arbeidsrett, skatt, og selskapsrett samt tilstøtende rettsområder. Erik har jobbet med arbeidsrett, lønn/personbeskatning og trygd i mer enn 25 år.

– Jeg setter stor pris på tillitten jeg har fått, og muligheten til å bli partner i et spennende advokatselskap som er langt fremme på digitale flater. Vi vokser stadig og jeg har god tro på 2023, selv om det er stor uro og usikkerhet i verden. Det er i tøffe tider det er viktig å se mulighetene, og se fremover.

Christina Fahle

Christina kom til oss etter at Advanced Solutions fusjonerte med Magnus Legal i 2015. Christina har 17 års erfaring med internasjonal skatterådgivning. I dag arbeider hun hovedsakelig med internasjonale arbeidsforhold, og særlig med skatteplikt for selskaper og personbeskatning.

Jeg er heldig som har funnet et fagområde som er gøy, og som fortsatt er like spennende. Jeg har store forventninger til 2023. Vi skal fortsette med den gode kvaliteten vi leverer for våre kunder, og fortsette det gode arbeidet med å være den beste arbeidsplassen. Å få tillit som partner og få være med å videreutvikle dette, er utrolig spennende. 

avatar

Magnus Legal

Magnus Legal er et norsk forretningsjuridisk firma. Vi spesialiserer oss på å hjelpe utenlandske og norske selskaper lykkes når de driver virksomhet i Norge.

RELATERTE INNLEGG