<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481164012244046&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Axel og Sigbjørn E

To nye advokatfullmektiger på plass i Magnus Legal

Advokatfirmaet Magnus Legal styrker teamet med to nye ansettelser.

Axel Bjørke og Sigbjørn Edøy vil begge tilslutte seg vår avdeling i Oslo. Bjørke ble nylig uteksaminert fra jusstudiet ved UiB, og vil primært jobbe med skatt og selskapsrett. Edøy har fullført jusstudiet ved UiT og har spesialisert seg innen arbeidsrett. Han vil tilknytte seg vårt team på arbeidsrett.

- Vi har opplevd en stor vekst det siste halvåret og derfor ansatt to nye fullmektiger her i Oslo, som skal arbeide med arbeidsrett og skatt/selskapsrett. Det er med stor glede vi ønsker Edøy og Bjørke velkommen til Magnus Legal, og vi ser frem til en spennende høst forteller kontorleder i Oslo, Sigbjørn Sørensen.

Bjørke sier: - Jeg gleder meg veldig til å komme i gang med arbeidet i Magnus Legal. Firmaets satsning på internasjonal forretningsjus passer mine interesser perfekt, og jeg ser frem til å jobbe med hyggelige og dyktige kollegaer. Edøy supplerer: - Da jeg ble kjent med miljøet, verdiene og satsningsområdene til Magnus Legal, visste jeg at det kom til å bli en god match for meg. En bredde og variasjon i rettsområder, med fokus på internasjonale bedrifter er noe jeg ser fram til å arbeide med.

Advokatfirmaet Magnus Legal spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med skatt, avgift og økonomisk jus og har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.

Kontakt: Sigbjørn Sørensen 

Få e-post om nye innlegg

Vi blogger om praktiske problemstillinger med tema i grenseland mellom jus og økonomi.

Vi tar opp utfordringer og spørsmål knyttet til lover og regler som får konsekvenser for din virksomhet og arbeidshverdag. 

Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert,  registrer deg her for varsling på epost.