<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481164012244046&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content
Axel og Sigbjørn E
Magnus Legal7. august 20231 min read

Axel og Sigbjørn, to nye advokatfullmektiger på plass i Magnus Legal

Advokatfirmaet Magnus Legal styrker teamet med to nye ansettelser. Axel Bjørke og Sigbjørn Edøy vil begge tilslutte seg vår avdeling i Oslo. Bjørke ble nylig uteksaminert fra jusstudiet ved UiB, og vil primært jobbe med skatt og selskapsrett. Edøy har fullført jusstudiet ved UiT og har spesialisert seg innen arbeidsrett. Han vil tilknytte seg vårt team på arbeidsrett.

- Vi har opplevd en stor vekst det siste halvåret og derfor ansatt to nye fullmektiger her i Oslo, som skal arbeide med arbeidsrett og skatt/selskapsrett. Det er med stor glede vi ønsker Edøy og Bjørke velkommen til Magnus Legal, og vi ser frem til en spennende høst forteller kontorleder i Oslo, Sigbjørn Sørensen.

Bjørke sier: - Jeg gleder meg veldig til å komme i gang med arbeidet i Magnus Legal. Firmaets satsning på internasjonal forretningsjus passer mine interesser perfekt, og jeg ser frem til å jobbe med hyggelige og dyktige kollegaer. Edøy supplerer: - Da jeg ble kjent med miljøet, verdiene og satsningsområdene til Magnus Legal, visste jeg at det kom til å bli en god match for meg. En bredde og variasjon i rettsområder, med fokus på internasjonale bedrifter er noe jeg ser fram til å arbeide med.

Advokatfirmaet Magnus Legal spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med skatt, avgift og økonomisk jus og har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.

Kontakt: Sigbjørn Sørensen 

avatar

Magnus Legal

Magnus Legal er et norsk forretningsjuridisk firma. Vi spesialiserer oss på å hjelpe utenlandske og norske selskaper lykkes når de driver virksomhet i Norge.

RELATERTE ARTIKLER