<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481164012244046&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

  Har du orden i selskapsdokumentene?

  Av Thea Slethaug 28. september 2021

  Orden i selskapsdokumentene er viktig, og i enkelte tilfeller også lovpålagt. Her følger en oversikt over de viktigste selskapsdokumentene, og hvorfor nettopp disse er viktig å ha på plass i et aksjeselskap.

  Les mer

  Temaer: Selskapsrett, Styrearbeid

  Verdiskapende styrearbeid

  Av Christian Fredrik Magnus 6. april 2021

  Har du påtatt deg et styreverv og ønsker å gjøre en god jobb? Det finnes formelle regler om drift og forvaltning av selskapet, men det viktigste er styrets verdiskapende rolle. Hvordan kan du som styremedlem aktivt bidra til å konkretisere og gjennomføre planer for virksomheten?

  Les mer

  Temaer: Selskapsrett, Styreansvar, Styrearbeid

  Velkommen til Magnus Legal-bloggen

  Her kan du som næringsdrivende holde deg oppdatert. Vi blogger om praktiske problemstillinger med tema i grenseland mellom jus og økonomi. Vi tar opp utfordringer og spørsmål knyttet til lover og regler som får konsekvenser for din virksomhet og arbeidshverdag. Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert, følg med på bloggen eller registrer deg for varsling på e-post.


  Besøk også magnuslegal.no

  See our English blog here: Click here to visit our English blog.

  Siste innlegg

  Søk i bloggen